28 Mart 2013 Perşembe

Dul komşumla birlikte oldum


Merhabalar; adım Umut 26 yaşındayım. Alt katımıza yeni kiracı taşınmıştı, eve çıkarken görmüştüm alımlı bakımlı bir bayan vücut hatlarından ilgi çekiyordu. Birde oğlu var, sonradan öğrendiğime göre eşi trafik kazasında vefat etmiş. Bir gün eve çıkmak için asansöre binerken o da oğluyla beraber elleri dolu bindi asansöre. Zor sığdık neredeyse. Merhabalaştık sadece, üzerindeki dar badiden sanki göğüsleri fırlayacak gibi duruyordu. Gözlerimi alamadım, ufaklık kazık gibi oldu bir anda. Onların katına geldik zar zor çıktı, asansörden çıkarken benim ufaklık götüne değdi. Dönüp baktı, kızacak derken gülümsedi. Aradan iki gün geçtikten sonra eve çıkıyordum yine denk geldik asansörde. Bu sefer oğlu yoktu yanında. Üzerinde bol kısa etek dar badi vardı, dehşet görünüyordu. Gözlerim üzerindeydi yine. Elini attı pantolonuma ufaklığı okşamaya başladı .
Şaşırdım, bir anda yapıştı dudağıma. Katına geldiğimiz de gel benle dedi. Eve çıkmam lazım 20 dakika sonra gelirim dedim, tamam dedi. Çıktım eve, 20 dakika sonra aşağıya inip kapıyı çaldım, kapıyı açmasıyla ağzım açık kaldı. Üzerinde hiç birşey yoktu. Kolumdan tutup beni duvara yaslayıp soymaya başladı ne varsa çıkardı. Eğilip sikimi ağzına alıp yalamaya başladı. Acayip tahrik olmuştum, boşaldım ağzına. Yalamaya devam etti, deli gibi emiyordu kafasını. Kazık gibi oldu yine, elinde tutup yatak odasına geçtik.
Yatağa uzandı bacaklarını açıp amını yalamaya başladım. Kıvranıyordu altımda, inleyerek kafamı bastırıyordu amına. İyice sulanmıştı hadi sok sok diye inlemeye başladı. Sikimi amına sürtmeye başladım kıvranıyordu sok sok diyerek. Kafasını soktum, kendini bana doğru itiyordu hepsi girsin diye. Bir anda hepsini kökledim içine ohhhh ohhh diye inledi, harikasın diyordu. Hızlanmaya başladım pompalıyordum, kıvranıyordu altımda. Deli gibi titreyerek boşaldı, ben hala devam ediyordum. Amı öyle sulanmıştı ki soktukça şap şap diye ses çıkıyordu. Çıkarıp amından boşaldım göbeğine yığılıp kaldık yatağa. Biraz dinledik, bu yine başladı sikimi yalamaya doymamıştı. Yalaya yalaya kazık gibi yapıp bacaklarını açıp oturdu kucağıma. Sikimi amına sokup zıplamaya başladı üzerimde, bende alttan pompalıyordum. Deli gibi inleme sesi yankılanıyordu odada. 10 dakika devam etti boşalacağım dedim, üzerimden kalktı beraber boşaldık. Dinlendik biraz. Konuştuk, ismi Pervin’miş. 34 yaşında 3 yıl olmuş eşi öleli. Kalkıp üzerimi giyinip çıkacaktım bırakmam dedi elimden tutup banyoya getirdi. Yalayarak okşayarak yine kaldırdı 3 yılın özlemi herhalde. Arkasını dönderip amına dayadım, soktum amına. oh oh hızlı hızlı diye inliyordu. Daha da hızlandım, suyun altında şap şap diye ses çıkıyordu. Olan gücümle sokuyordum amına. Harikasın, artık benimsin diye inliyordu. Beraber boşaldık yine artık gücüm kalmamıştı. Yıkandık beraber, üzerimi giyinip çıktım. İki günde bir akşama kadar sikiyordum. 1 yıl sürdü sonradan memleketini gitmesi lazım oldu taşındı.

27 Mart 2013 Çarşamba

Rüyayla Olan Harika Hikayem ( Okumanız Tavsiye Edilir )


Merhaba ben Caner.  Öncelikle kendimden bahsedeyim ben 30 yaşında 1,81 boyunda kumral 75 kg hafif atletik yapılı yakışıklı denebilecek bir erkeğim. Sizlere geçen yaz teyzemin üst kat komşusu Rüya ile aramda geçen olayı anlatmak istedim. Rüya 35 yaşında 1 çocuk annesi 1,75 boylarında beyaz tenli, siyah saçlı, balık etli, sütun gibi bacakları taş gibi yuvarlak dolgun kalçaları ve dimdik göğüsleriyle gerçekten çok seksi bir kadın. Bir de yüz güzelliği eklenince her erkeğin fantezisini süsleyecek bir kadın tam anlamıyla. Onu ilk gördüğümde kendimden küçük sanmıştım 28 yaşında falan gösteriyor. Tabi kocası kendinden 21 yaş büyük olunca haliyle çok yıpranmamış kadın. Sanırım kocasıyla parası için evlenmiş, adam aşırı bir zengin değil fakat yine de hali vakti yerinde. Zaten teyzem de onların kiracısı. Ben normalde içine kapanık biri sayılırım. Görenler tipime bakıp bu yakışıklı çok can yakmıştır diye düşünse de maalesef çok  can yakmışlığım yok. Çıktığım kızları da çok memnun ederim kadın ruhundan da anlarım fakat nerede sorun var hala onu anlamış değilim. Ben şans işi olarak yorumluyorum. Sürekli bir seks hayatım olmadığı içinde sanal alemde kadınlarla çılgın sohbetler etmeyi seven biriyim.  Neyse hikayeme geçeyim.

Ben Kütahya’da özel bir şirkette muhasebeciyim. Geçen Ağustos ayında 15 gün yıllık iznimi aldım. Alanya’ya tatile gitmeyi planlarken bazı akla gelmeyen masraflar yüzünden gidemedim. Teyzem Kocaeli’nde oturuyor beni de çok sever. Onun yanına gideyim, hem teyzemi görmüş olurum, hem de 3 – 4 gün Kocaeli’yi gezerim dedim ve teyzeme gittim. Neyse akşama doğru teyzemlerin evine geldim. Teyzemde yalnız yaşayan bir kadın, eniştem vefat ettikten sonra evlenmedi, oğlu da İstanbul’da üniversite 3.sınıfa gidiyor. Bunu teyzemle aramda bir şey geçtiği için yazmıyorum yanlış anlaşılmasın yakın akraba ilişkilerinden nefret ederim. Neyse teyzem beni çok iyi karşıladı, en sevdiğim yemekleri yapmış neyse yemeği yedik teyzemle. Teyzem sofrayı toparlarken bende teyzemin laptopu açtım internette takılıyorum, derken kapı çaldı. Gelen o muhteşem kadın Rüya idi. Teyzemin yalnız yaşadığını bildiği için, benimde geldiğimden haberi olmadığı için gayet rahat siyah ince bir tayt ve beyaz dekolteli bir tişörtle gelmiş. Beni görünce çekinir gibi oldu ama geride dönemedi.

Neyse teyzem bizi tanıştırdı. Rüya aklımı başımdan almıştı ne kadar tişörtüyle kapatmaya çalışsa bile o taytın altındaki yuvarlak kalçalar beni benden alıyordu. Yarrağım kabarmıştı saklamaya çalışıyordum. Rüyanın nasıl doyumsuz ve ateşli bir kadın olduğunu gözlerinden anlıyordum çaktırmadan beni süzüyordu. Neyse oturdukça sohbet koyulaşmış, bana ne iş yapıyorsun falan gibilerinden laf bile atmaya başlamıştı. Yavaş yavaş kaynaşıyorduk. Artık Rüya da tişörtüyle kalçalarını kapatmaktan yorulmuş pek oralı olmuyor sere serpe oturuyordu. O incecik taytın altındaki kilodun hatları net belli oluyordu. Çaktırmadan her fırsatta onu gözlerimle yiyordum ama ben kabaran yarrağımı hala saklamaya çalışıyordum, mecburdum. Kendi kendime Caner napıyorsun kendine gel dedim ve dikkatimi başka yerlere veriyim en iyisi diyerek tekrar laptopu kucağıma alıp internete takılmaya başladım. Ara ara sohbete katılıyordum. Rüya kocasından dert yanıyordu teyzeme. Neyse bir ara Rüya bana sen bilgisayardan anlar mısın diye sordu. Bende uzmanlık alanıma girer diye cevap verdim. Benim evde masaüstü bilgisayar var çok yavaş çalışıyor, internete girince donuyor format atılması gerekiyormuş ona da bir bakabilir misin dedi. Bende format cd si yok ama bulup hallederim bir ara dedim. CD si falan var gelip bir baksan çok sevinirim, vallahi bilgisayarcıya götürmeye üşeniyorum koca bilgisayarı dedi. Bende şimdi mi? dedim. Evet ben üst katta oturuyorum zaten dedi. Teyzemde git bir bakıver oğlum ben Rüyayı severim gibilerinden bir şeyler söyledi. Neyse bende tamam dedim çıktık.
Merdivenleri çıkarken Rüyanın o güzel kalçalarından gözümü ayıramıyordum. Ben evde eşi falan vardır diye beklerken eve girdiğimizde kimse yoktu. Kimse yok mu diye sordum. Hayır eşim iş için yurt dışına gitti. 10 gün sonra dönecekmiş dedi. İş için mi gidiyor orası da belli değil ikide bir beni koyup koyup gidiyor tek başıma diyerek mırıldandı, bir of çekti kendi kendine. Bu arada çocuğu da yatılı kolejde kalıyormuş. Zengin çocuğu ne de olsa. Neyse pc hangi odada diye sordum pc odasına gittik. Ben pc yi açtım baktım gayet normal bir şekilde çalışıyordu. İnternet sayfalarında donukluk falan yapmıyordu. Bu arada ben bilgisayarı kullanırken Rüyada sandalyemin arkasına geçmiş bilgisayarda benim yaptığım şeylere bakma bahanesiyle eğilmiş taş gibi göğüslerini omzuma yaslamıştı nefesini de boynumda hissediyordum. Rüyanın niyetini anlamıştım bir an önce harekete geçmek istiyordum ama ya yanlış anladıysam diye de tedirgindim. Ters bir tepki verirse rezil olurdum teyzeme karşı. O yüzden niyetini iyice anlamak için bir atılımda bulunmadım. Rüyanın omzuma yasladığı taş gibi göğüsleri abartısız 20 cm kalın yarrağımı kazık gibi sertleştirmişti. Altımda da eşofman olduğu için saklamakta güçlük çekiyordum bacak bacak üstüne atsam yine çok belli oluyordu kilodumdan taşan o iri yarrağım. Bilgisayarın ekranına bakmak için eğilmişti Rüya ama göz ucuyla baktığımda eşofmanın içinde kabaran yarrağımı dikizlediğini gördüm. Ama yine de tedirgindim. Bu bilgisayar gayet hızlı bundan hızlısını ne yapacaksın dedim. Aaa sen gelmeden önce böyle değildi usta eli değmesi bile yetiyor baksana diyerek gülüyordu. Neyse ben kalkayım diyerek tam sandalyeden kalkacakken omuzlarımdan aşağı bastırarak otur nereye gidiyorsun sohbet ederiz sıkıldın mı yoksa dedi. Bende hayır dedim niyetini yavaş yavaş ortaya koyuyordu. Sen evli misin diye sordu. Hayır neden sordun dedim. Hiiiç merak ettim öylesine dedi. Peki sevgilin var mı dedi. Bende hayır sevgilim de yok dedim. O da gülümseyerek yalancıııııııı senin mi sevgilin yok kesin vardır yeme beni dedi. Onun bu konuşmaları bile içimi eritiyordu. Ben de gülümseyerek sana yalan borcum mu var dedim. Ben sandalyede otururken arkamdan sarılarak çok yakışıklısın senin olmak istiyorum anla artık dedi. Neye uğradığımı şaşırmıştım şaşkınlık ve sevinç duygusunu aynı anda yaşıyordum.
Boynumu öpmeye başladı. Sevinçten havalara uçuyordum sonunda isteğim olmuştu. Tam sandalyeden kalkmak isterken tekrar omuzlarıma bastırıp kalkma dedi. Döner sandalyeyi kendine çevirerek kucağıma oturdu ve ateşli bir şekilde öpüşmeye başladık. Artık beni çıldırtan o kalçalar avuçlarımın içindeydi. Bir taraftan birbirimizi yercesine öpüşüyorduk benim ellerim Rüyanın kalçalarını avuçluyor o ise benim saçlarımı okşuyordu. 5 dakika kadar öpüştükten sonra kucağımdan indi ve ben sandalyedeyken sen ne saklıyorsun bakalım orada diyerek sandalyemin önünde diz çöküp eşofmanımla kilodumu aynı anda sıyırdı. Sabah yola çıkmadan önce tıraş ettiğim 20 cm kalın kazık gibi yarrağı görünce ımmmmm offfffffff yarrağa bak lokum gibi porno filmlerdeki gibi diyerek eline alıp biraz sıvazladıktan sonra ağzına alıp yalamaya başladı. Yarrağa öyle susamış ki yercesine emiyordu aletimi. Bende arada saçlarından tutup iyice bastırıyordum aletim boğazlarını dolduruyordu. Rüya yarrağımı yalarken bende Rüyanın göğüs dekoltesinden elimi sütyenin içine daldırıp göğüslerini okşamaya başladım. Rüya bir taraftan benim yarrağı emerken bir taraftan da taytın dışından amcığını okşuyordu. Amcığının suları taytın dışına kadar çıkmış sırılsıklam olmuştu. 5 dakika kadar yaladıktan sonra ayağa kalktım ve Rüyayı o muhteşem kalçalarından kavrayarak kucağıma aldım. Yatak odasına geçelim mi diye sordum kısık bir sesle evet erkeğim bana kadınlığımı hissettir her şeyimle senin olmak istiyorum diyordu. Bu sözleri duymak beni dahada azdırıyordu. Onu götünden de sikmeyi düşünüyordum çünkü. Kucağımda Rüyayı yatak odasına götürdüm yatak odasına giderken de beyaz tişörtüyle kırmızı sütyenini çıkarmıştım oda benim tişörtümle atletimi çıkarmıştı. Yavaşça yatağa bırakıp üzerine yumuldum ben çırılçıplak Rüyada ise sadece siyah taytı ile kırmızı kilodu kalmıştı. taytın dışından ıslak amcığı okşuyor, baldan tatlı göğüslerini emiyor, uçlarına hafif ısırıklar konduruyordum. Rüya ise bir eliyle yarrağımı sıvazlıyor, diğer eliyle saçlarımı okşuyor, erkeğim benim harikasın diye mırıldanıyordu. Artık o amcığı yalamanın vakti gelmişti. İlk önce ıslak taytını daha sonra kırmızı ıslak dantelli kilodunu çıkardım. Rüyaya bacaklarını iyice aralamasını söyledim. Rüya bacaklarını açtı kabak gibi amcığı karşımdaydı. Elimle dokundum ama sanki hiç tüy çıkmıyor gibi tamamen pürüzsüz bir amcığı vardı ve bacakları da aynıydı. Meğersem vücudundaki tüm tüyleri lazerle aldırmış cillop gibiydi. Hemen yumularak amcığının kenarlarını yalamaya başladım. Hafif hafif haykırıyordu amcığına iyice yaklaşıp nefesimi amcığında hissettiriyordum çok hoşuna gidiyordu. Hoşuna gidiyor mu diye sorduğumda çok güzeeel diye cevap veriyordu. Daha önce ne bir erkeğin aletini yalamış nede bir erkeğe amcığını yalattırmış ilk defa oral seks yapıyormuş. 56 yaşındaki kocasından başka da hiç bir erkekle yatmamış şimdiye kadar. Neyse ben artık Rüyanın o pürüzsüz ıslak amcığına dilimi sokmuştum hararetli bir şekilde emiyorum, dilimle beceriyordum resmen. Rüya dizlerini büküp açıyor adete kendinden geçiyordu. Gittikçe artan çığlığı beni dahada azdırıyor daha da şiddetli yalıyordum. Rüya iyice kendinden geçmişti boşalabileceğini düşünerek yalamayı bıraktım. Bacaklarının arasına girerek üstüne yumuldum kulağına sikeyim mi artık seni bebeğim diye sorduğumda evet artık o amcığıma sürttünen yarrağı içime almak istiyorum diyordu. Biraz doğruldum aletimin dibinden tutarak o pürüzsüz amcığa fırça çekmeye başladım. Deli oluyordu Rüya artık sik erkeğim diye inlemeye başladı. O sulu dar amcığın üstüne yarrağımın kafasını koyarak birden bütün ağırlığımı Rüyaya verdim. 20 cm lik yarrağım bi hamlede yarıya kadar girmişti. Harika dar bi amcığı vardı. Ben sokar sokmaz Rüya derin bir çığlık attı sanki bakireliğini alıyordum o derece çığlıklar atıyordu. Yavaş yavaş sokup çıkarmaya başladım. Rüya zevkten inim inim inliyordu daha yarrağımın yarısını sokmamıştım. Biraz alıştırdıktan sonra bi hamlede taşaklarıma kadar sert bir şekilde dayadım Rüyanın o tatlı amcığına. Rüya yine deli gibi çığlıklar atmaya başladı kısa bir süre sonra titreyerek boşaldı. Sıcak spermlerini taşşaklarımda hissetmiştim. Ben hala pompalamaya devam ediyordum. Bacaklarım kasıldı biraz çıkar mısın dedi. Bende tabi dedim ve üzerinden kalktım. Özür dileyerek kusura bakma bacaklarım kasıldı birazdan devam ederiz dedi. Sırtı yukarı bir şekilde yatıyordu. Öyle mükemmel bacaklarıyla uyumlu dolgun kalçaları vardı ki anlatamam. Yanına uzandım bende kalçalarını okşuyordum. Rüya şezlongta uzanır gibi sırtı yukarı gelmiş bir şekilde yatıyordu. Benim yarrak daha inmemişti yarrağıma bakıp gülüyordu. Ben bu yarrağı tamamen içime mi aldım diye gülerek bana soruyordu. Bende evet bebeğim diye cevap verdim. Daha sonra yanımda duran o kalçaları yalamaya başladım taş gibiydi. Rüya gülüyor ne yapıyorsun erkeğim diyordu. Bende çok canım çekti yalıyorum diyordum. Bacakların kasıntısı geçti mi dedim. Hayır geçmedi geçer birazdan dedi. Poposunu okşarken her şeyinle benim olmak mı istiyordun dedim. Eevet dedi. Seni götünden de sikmek istiyorum bebeğim müsaade edersin değil mi dedim. Bilmem hiç yapmadım ama çok acıyormuş galiba dedi. Onlar işi bilmiyorlar bebeğim çok fazla acıtmadan yaparım kremleriz  diyerek ikna ettim. İyi tamam o zaman dedi. Artık o harika götü de sikecektim.
Hemen aynanın önünden bir krem bulup sırtüstü yatan Rüyanın bacaklarına oturarak baş parmağımla Rüyanın göt deliğini kremlemeye, parmaklamaya başladım. Rüya hafif hafif offff diye inliyordu. Göt deliğini iyice kremledikten sonra kafası kocaman olan yarrağımı Rüyanın deliğinin üstüne getirdim. Kendini sıkma serbest bırak bebeğim diyerek, kendini serbest bırakmasını söyledim. Rüyada kendini bırakır bırakmaz tüm ağırlığımı vererek birden taşaklarıma kadar kökledim o bembeyaz göte. Rüya ani bir çığlıkla nefes nefese kalmış çok acıyor aşkımmmmmm diye inliyordu. Yarrağım tamamen Rüyanın poposundaydı. Yarrağımı göt deliğiyle sıktırıyordu. Kendimi geri çekiyordum ama çıkmıyordum, yarrağımı koparacakçasına sıkıyordu. Ellerimle kalçalarını iki yana bastırarak yavaş yavaş gelgit yapmaya başladım çok acıyor diye inliyordu. Bir müddet sonra alışmıştı hoşuna gidiyor mu bebeğim diyordum eveeeeeeeeetttttt diye inliyordu altımda. Daha sonra bacaklarının kasıntısı geçti mi önden devam edelim mi diye sordum evet dedi. Yarrağımı Rüyanın götünden çıkardım. köpek pozisyonuna geçmesini söyledim. Rüya eşiyle hiç böyle seks yapmamış ama çok porno izlediği belliydi. Elleriyle başını yastığa koyup öyle bir domaldı ki amcığını iyice ortaya çıkarmıştı. Bende dizlerimin üstüne yanaşarak yarrağımla amcığına fırça çekmeye başladım. Rüya deli oluyordu hadiiii diyerek inliyordu. Kadını böyle delirtmesi benim çok hoşuma gider. Rüyayı iyice delirttikten sonra yavaşça yarrağımı amcığına kaydırdım. Gittikçe hızlanıyordum kalçalarına tokat atıyordum tokat attıkça ıhhhhhhh diye sesler çıkarıyor daha da azgınlaşıyordu sanki. Hızlı ve sert darbelerle sikiyordum ahhhhh ahhhh ahhhh ahhh ahhh diye nefes nefese inliyor yastığı ısırıyordu. O kaymak gibi amcığa kayarken saçlarını asılıp kendime çekmek ve o taş gibi kalçaları okşamak harika bir şeydi. İkimizde nefes nefese sikişirken ağzına boşalmak istediğimi soyledim. Olmaz yüzüme boşal midem bulanır dedi. Tamam bebeğim ben çıkınca hemen yüzünü dön dedim. Boşalmam yakınlaşmıştı fakat Rüya benden önce yine titreyerek şiddetli bir şekilde boşalmıştı. Ben devam ettim biraz gelip gittikten sonra bende patlamak üzereydim hemen yarağımı çıkardım. Ben çıkarır çıkarmaz Rüya da bana yüzünü dönerek gözlerini yumdu. Epey birikmiş olan spermlerimi Rüyanın yüzüne ve göğüslerine doğru fışkırttım.
Daha sonra banyoya gittik küvette sıcak suyun içinde kucağımda tekrar siktim harika bir kadındı. Banyodan çıktık yatağa uzandık birer sigara yaktık. Sohbet etmeye başladık daha hiç hayatında böyle seks yapmamış kocasından başka biriyle yatmamış. Ama kart kocasının onu aldattığını anlayınca kendine genç bir erkek aramaya başlamış tam o sıralarda benle tanıştığını söyledi. Bana kocasıyla olan ilişkisini anlattı adamın yarı ömrü yurt dışında geçiyormuş. Ayda bir iki kez anca seks yapıyorlarmış onda da eşi 5 dk geçmeden boşalıyormuş. Eşinin penisi benimkinin hem uzunluk hem kalınlık olarak yarısı kadar bile olmadığını söyledi. Zaten daracık amcığından da belliydi. Neyse ben artık gideyim dedim ve aşağı indim. Teyzem de ne oldu halletin mi dedi bende evet format attım o yüzden geç bitti dedim. Biraz oturduktan sonra yattık. Ertesi sabah kahvaltı yapar yapmaz teyze ben gezmeye çıkıyorum diyerek sessizce çaktırmadan yukarı çıktım. Rüyaya da mesaj attım zile basmamak için kapıyı aç diye. Yukarı çıkıp baktığımda kapı aralıktı içeri girdim. Rüya beni hoş geldin yakışıklım diyerek karşıladı. Üstünde kırmızı saten sexy bir mini gecelik vardı. Hemen yanına giderek öpüşmeye başladık. Artık her fırsatta yukarı çıkıp bu doyumsuz yavruyu defalarca sikiyordum. Benim iznim bitmesine 4 gün kala kocası geldi. Kocası evde yokken yine kaçamaklara devam ettik. Aslında ben 3 – 4 günlüğüne gitmiştim Kocaeli’ye ama bu fıstığı bırakıp gitmek olmazdı. İznimin son gününe kadar kaldım. 14 günde nereden baksanız 35 – 40 kez ilişki yaşadık. Bana hayatımın erkeği sevişmeyi ve kadınlığımı bana yaşatan erkeksin yakışıklı sevgilim benim diyordu. Ama ne yazık ki ayrılık günü gelmişti birbirimizin cep telefonunu, e-mailini almıştık ben ilk fırsatta tekrar Kocaeli’ye gidecektim o da ilk fırsatta Kütahya’ya gelecekti diye beklerken bir ay sonra beni aradı. Ve bana bir daha görüşemeyeceğiz ben İstanbul’a taşınıyorum, eşimden boşandım ve başka biriyle evleniyorum dedi. Ben de üzülmüştüm tüm hayallerim bir anda yıkıldı. Bana yaşattığın herşey için teşekkürler ama artık görüşemeyiz dedi. Sonradan öğrendim kendinden 3 yaş küçük biriyle evlenmiş. Kocasından boşanmış kocasından da epey bir mal varlığı düşmüş. Şimdi İstanbul’da yaşıyormuş. Tekrar onunla olmayı çok istiyorum ama mailini kapatmış. Telefon numarasını değiştirmiş. Diyeceğim o 14 günlük harika unutulmaz bir tatildi benim için. Şimdi nerede bulurum Rüya gibisini ahhh Rüya ahhhhh. Rüya gibi bir kadın çıksa karşıma hemen evlenirim.

Grup Seks Hikayeleri


Herkese selam, size ilk evli çift anımı yazıcağım. 4 sene olmuştur hafta sonu pazardı sanırım can sıkıntısın dan tv deki müzik kanalarından birine mesaj atmıştım. Bir numaradan çağrı geldi. Aradım, bir bayan. Merhabalaştık İstanbul’da oturuyomuş karşılıklı tanıştık muhabbet kısa sürede sekse geldi. Kocasıyla bir fantezileri varmış daha doğrusu kocasının fantezisi varmış. Eşinin başka biri tarafından sikilmesi ve onun seyretmesiymiş. Ben ilk defa böyle bir şeyle karşılaştığım için bir heyecan yaptım ama çok renk vermedim. Kocasının haberinin olduğunu istersem onunla da konuşabileceğimi söyledi, telefonu eşine verdi. Ahmet adında biri, tanıştık gayet saygılı orta yaşlı biri o da aynısını söyledi detayları eşiyle konuşmam gerektiğini falan uzatmayalım kadının adı da Fatma diyelim. Ben Fatmayla bir hafta telefonda konuştum seni şöyle sikerim böyle sokarım motivasyon hesabı tabii. Bu arada onlar da ilk defa böyle bir şey yapacakları için ne otel kabul ediyolar ne ev. Nerede olacak dedim, arabada dediler iyi peki dedim bir pazar gününe randevulaştık ben atladım arabaya doğru buluşucağımız yere gittim. nerdesin şurdayım burdayım derken bunlar heralde cesaret edemediler bana gözükmediler ama bir ara yanımdan orta yaşlı eşi kapalı bir çift geçti ama diyemedim sizmisiniz diye. Anlıcanız ekildim gibi tabii ben de sinir had safhada döndüm evime.
Fatma tekrar aradı dedim bu yaptığınız size yakıştı mı başka ilden sizin için geldim, eşi cesaret edememiş. Ben de illa olucak diye bir şey yok dedim oturur tanışırız olursa olur olmazsa görüşmezdik dedim. Aradan bir hafta geçti tekrar randevulaştık. Geldiler, yine tedirgin bir şekilde arabaya bindiler. Bu sefer canlı olarak birbirimizi gördük ben görünce sizi görmüştüm dedim. Bu arada yola koyulduk tanıştık sohbet muhabbet arnavut köye doğru yola çıktım ben de bir heyecan var sormayın 500 evler tarafında Ahmet beye  isterseniz siz arabayı kullanın dedim. ahmet te bulmuş jipi keyif yapacak. durdum direksiyona o geçti ben de müsadenizle arkaya fatma hanımın yanına geçiyim dedim. tabii dedi ben arkaya geçtim tam ahmetin arkasına fatma da mesafeli duruyodu. Çektim kendime doğru, camlar filimli olduğu için arabanın içinin gözükme şansı yoktu. bu arada biz orman yoluna girmiştik ben fatmayı kendime çektim öpmeye başladım kadın çok heyecanlıydı. Kocası yanında, normal. Hayatında ilk defa böyle bir şey yapacak.
Ben eşofmanla gitmiştim. Eşofmandan aleti çıkardım eline verdim, ama nasıl tutuyor sanki kaçacak. Bu arada kafasını eğdim ağzına verdim kocası da görmek için aynayla oynayıp duruyodu ben de elimi eteğinin içine soktum götünü okşuyodum biraz daha soktum elimi, arkadan amcığa ulaştım, sular seller akıyor. Bu arada emiyor sesler çıkarıyodu. külodunu çıkar dedim kucağıma aldım. arabanın içi geniş ama yatak gibi değil heyecanda had safhada ben bunu kucağıma aldım yarağı eliyle tuttu amının duvarlarını döve döve içine aldı. Üstümde inip kalkıyor bu arada sikimde bir el bir tedirgin oldum. ahmey bey karısının amına yarak nasıl giriyor merek etmiş el atmış. neyse heyecanla fazla sürmeden ikimizde boşaldık ahmet bey soruyor rahatladın mı aşkım. fatma çok iyi ama bir daha istiyorum dedi.
Bu sefer döllü yarağamı yine yalattım emdirdim arka sağ koltuğa domalttım. Benim bir ayak yerde dizimle de koltuğa dikildim. fatmanın eteğini kaldırdım amcığa sürtüyodum ahmet bey de karısını motive etmek için istediğin gibi bağır karıcım zevkine var dedi. ben yarağı yuvaya taktım ama sert sert vurmaya başladım. fatma bu sefer izni de aldı kocasından ohhhhh ahhhh hııımmmmmmmmmmm ayyyyyyy demeye başladı. sağlam yerleştiriyorum, hatun fazla geçmeden bittim diye kasılmaya başladı ben hala yerleştirmeye devam heyecan da bitti dedim ağzına boşalıcam. kocasıda arabayı durdurdu beni seyrediyor. çıkattım amcıktan direk ağzına fışkırttım. ahmet te harikasın kadir benim yapamadıklarını sen yaptın ben daha sokar sokmaz boşalıyorum eşimi mutlu edemedim sana çok teşekkür ederim dedi. neyse biz toparlandık direksiyona ben geçtim doğru aldığım yere bıraktım. daha sonra bir iki telefonda konuştuk görüşmedik bu benim ilk evli çift maceram teşekkür ederim sizlere ahmet ve fatma

Harika Fanteziler


Tekrar merhaba insan her yaşta fantaziler yaşamak ister hele belli bir yaşa gelince, bu daha da artıyor benim gibi, evet evli çiftlerle beraber olmak onlarla sınırsızca seksi konuşmak ve yaşama çok güzel tabi bu her insanla olmuyor. Sizlere daha önce kendi ofisimde bir çifle beraber olduğumu yazmıştım. Bir gün biri beni msn de eklemiş ben de kabul ettim, benim beraber olduğum çift beni bir başka çifte tavsiye ve beni tanımak istemişler 43/48 yaşlarında emekli bir çiftti konuştuklarım. beni camda ve resmimi gördüler yaklaşık 2 ay kadar belli aralıklarlarla yaptığımız konuşma sonunda beni evlerine davet ettiler. Belirlediğimiz bir günün akşamında bir noktada beni erkek arkadaş aldı ve eve gittik, saat 20,30 gibiydi.
Çok sıcak bir karşılaşmadan sonra içki sofrasını kurdular ben de yardım ettim içkiler içilmeye başlayınca sohbette başladık daha önce tek erkek almadıklarını ama erkek arkadaşın eşini başkasıyla sevişirken seyretmeyi çok sevdiğini hatta fotoğraf çektiğini ve buna benzer sohbetlerle içkilerimi içiyor bir yandanda sohbet ediyorduk. Ben beni gördükleri için kadınla sevişmemin kaçınılmaz olduğunu düşünüyordum. Zaten gelişmelerde o yönde iyi. Bayan bir ara gitti ve geldiğinde son derece rahat ve açık bir kıyafetle geri döndü ve yanıma oturdu. Biz bir 3 lü koltukta adam tekli koltukta oturuyordu. İçkininde vermiş olduğu cesaretle ben bayanın bacaklarına dolasıyla am bölgesinde ellerimle dolaşmaya başladım. kadın çok fena olmuştu ve bunu ah uh sesleriyel çok belli ediyordu. bende baya tahrik olmuştum ve soyunmaya başladım. sohbettin içinde çok terledim diyerek ve atlet ve kilot kalmıştı üstümde. bayan benim kilot içinden kalkan aletimi görünce oturduğu yerden ağzına almaya başladı yarragımı. Ben de bu arada boş durmayarak partnerimin heryerini okşuyordum ve sonunda dayanamayıp kadını sırt üstü yatırdım öpüşmeye başlamakla beraber ben göğüslerden başlayarak amına kadar geldim. çok temiz hafif kıllı etli ve sulanmış amını büyük bir iştahla emmeye ve yalamaya başladım. çok güzeldi yaklaşık 15 dakka yaladıktan sonra birer içki arası verelim diyerek sofraya döndük. adamda bu arada bizi izlemenin ona büyük bir zevk verdiğini belirterek bize içkilerimizi kendisi doldurdu. çok güzel anlaşan medeni bir aile idi. ben bu anlamda onları tebrik ettim tabi ben çok tahrik olduğum için yerimde duramıyordum. devamlı olarak kadının amındaydı elim ve oda kendini iyice açmış benim rahat hareket etmemi sağlıcak şekilde oturuyordu. inanın rüyada gibiydim, olmaz böyle bir şey ben bir evli çiftle beraberim adamın karısını sikiyorum zevkten bağıra bağıra adam bana teşekkür ediyordu eşini mutlu ettim diye. ama artık günümüz türkiyesi bazı şeyleri aşması lazım bu fantezidir böyle olur veya bir başka bir şekilde olur ama insanlar zevk alıyorsa yaşamalılar bence ama çok dikkat herkesle değil,buradan kendime pay çıkarmıyorum hissettiklerimi, yaşadıklarımı,ve duyduklarımı aktarıyorum,evet içki arasından sonra biz bayanla sevişmeye yerde devam etmeye başladık meşhur 69 ben kadını amını yaladıkça kadın zevk veren sesler çıkarması beni her zaman tahrik ettiği için ben çok kötü olmuştum boşalmak an meselesiydi ama hem amını büyük bir iştahla yalıyor hemde keçileri sayıyordum kafamda boşalmayayım diye ama dayanamadım ve boşalıyorum hayatım dedim birak istersen dediğimde boşal ağzıma dedi ve ben artık kendimden geçerek ne varsa canım arkadaşımın ağzına boşaldım evet oda galiba benim ağzıma sularını bırakmıştı ben farkında olmadan çünki müthiş bir kasılma oldu bayanda tabi biz ister istemez ara verdik,adam ne mi yapıyor 30 yakın fotoğrafla o anları ölümsüzleştiriyor,yaklaşık saat 12 olmuştu yani 2 saatte yakın değişik pozizyonlarda oral seks yapmıştık ben toparlanınca tuvalet faslından sonra tekrar sevişmeye başladık yaklaşık 1 saat sonra ve ben bu sefer olgun arkadaşımın amını sikimle şereflendirmiştim cok sıcaktı amı yanıyordu yaşına göre de baya dar bir amı vardı çünkü doğumları sezaryanla yapmıştı nefis küçük bir amdı gercekten yalamak çok daha amı güzeldi sikmek ayrı bir zevkti biz sikişmeye devam ederken eşide fotoraf çekiyordu sikim gidip gelirken bir ara amından çıktı kadın kocasına hayatım sikicimim sikini amıma yerleştirirmisin dedi çok güzeldi ya valla adam sikimi tutup karısının amına soktu ben ondan sonra zaten koptum yapılacak başka bir şey yoktu ve tüm sıvılarımı kadının amına boşaldım oh ne güzeldi ya valla yazarken tekrar yaşadım herşey gönlünüzce olsun dostlar.

Lezbiyen Hikayeleri

Ben azra, size üvey annem lena ile yaşadıklarımı yazıyorum. babam üç sene önce ingiliz lena ile evlendi. ben başta alışamasam da sonraları kaynaştık babam iş için şehir dışına gitmişti bende lena ile evde kaldım. lena turizm şirketinde üst düzey yöneticilik yapıyordu ben babamın bana verdiği kartın limitini bayağı aşmıştım. babam ekstre yi görünce bana bayağı kızacaktı lena işten erken gelmişti oturup konuşmaya başladık. faturayı gösterdi baban sana çok kızacak dedi bende evet dedim bendeki para kapatmaya yetmiyordu. bana istersem faturayı ödeyeceğini söyledi ama benden bir isteği vardı tamam yaparım dedim oda iyi düşün ok  ne istiyordun dedim. bana beni didemle sevişirken gördüğünü söyledi ben şok oldum ama bir seferlikti dedim elimi tuttu bende istiyorum dedi. olmaz deyip odama çıktım yatağa oturdum odama geldi başımı ellerimin arasına almış düşünürken yatağa oturdu bana benden hoşlandığını ingiltere de bunun normal olduğunu söyledi saçlarımı okşadı çenemden tutup dudaklarımı öptü beni öpmesi hoşuma gitti elini bacağımın üstüne koydu yüzümü öpmeye başladı çok yavaş olarak elini vücudumda gezdirdi yatağa yattım dizlerimi kendime doğru çektim badimin altından karnımı okşuyordu dizlerimi kendine siper yaptı ellerini badimin altından sokup vücudumu okşuyordu ayaklarımı dizlerinin üstüne koydu pijamamı yavaşça biraz çekti kalçalarımı okşuyordu yavaşça beni azdırıyordu pijamamı çıkardı bacaklarımı okşamaya devam ediyordu dizimden öpüp göbeğime çıktı oradan yalamaya başladı yavaşça amıma indi parmakları ile masaj yapmaya başladı ben göğüslerimi okşayıp inlemeye başladım dilini sokup yalamaya başladı ben daha hızlı inliyordu ellerini kasıklarıma değdiriyor hızlıca amımı yalıyor dilini içime sokuyordu o kadar güzel yalıyordu ki ben dayanamıyordum ondan kurtulmak istiyordum çarşafları sıkıyor çığlık atıyor bir o yana bir bu yana gitmeye çalışıyordum ama lena elini göbeğimin üstüne koymuş kurtulmama izin vermiyor amımı ısırmaya başladı lena ayağımı kaldırıp karnıma dayadı elleri ile sıkıca tutuyor amımı dişleri ile deliyordum ben zevkten acıdan bağırıyor orgazma ulaşıyordum bir ara ağzını amımdan çekti ben o an rahatlayıp derin bir oh çektim ama aldığım zevkin tarifi yoktu tekrar amıma ağzını dayadı bu sefer acıtmıyor do sadece yalıyordu ben saçlarını okşuyor diğer elimle göğüs uçlarımı sıkıyor inlemeye devam ediyordum bir ara duvardaki saate baktım geleli 20 dakikayı aşmıştı lena o zamandan beri amımı emiyor beni defalarca boşaltmıştı lena yine hızlandı bu sefer başını iki elimle tutup amıma dayadım iyice bastırdım kendime beş dakika daha vahşice yaladıktan üstümden kalktı beni yan çevirdi popomu okşadı badimi çıkardı beni yüzüstü yatırdı elleriyle kalçalarımdan tutup popomu olabildiğince açtı elleri ile okşamaya başladı bir elini kalçamın altından geçirip amımı okşamaya başladı. ben inleyip devam et diyordum beni öyle okşaması beni deli ediyordu ben zevkten yastıkları ısırmaya başladı daha hızlı şekilde okşamaya parmaklama ya başladı ben de elimi uzatıp onunla birlikte amımı okşamaya başladım sırtımın üstüne çıkmış çıplak göğüsleri belime değiyordu ben ellerine boşalmış orgazma ulaşmıştım ama o beni okşamaya devam ediyordu elini en sonunda amımdan çekti parmaklarını ağzıma soktu bende iştahla yaladım yanıma uzanıp pantolonunu çıkardı bacaklarının arasına girip boynunu yalamaya başladım dudaklarını öpüp ağzına amımı verdim deli gibi yalamaya başladı ellerimi duvara dayadım iki eli ile beni sıkıca tutmuş amımı yalıyor ısırıyordu ben zevkten bağırtıyor hadi diyordum beş dakika beni öylece yalayıp boşalttı ben eğilip dudaklarını öpmeye başladım hadi küçüğüm diyordu onun bana yaptıklarını yapmaya başladım iri göğüslerini ağzıma alıyor emiyor ısırıyordum yavaşça göbeğini yalamaya başladım oradan kasıklarını ısırmaya başladım lena inlemeye başladım amına yönelip emmeye başladım dişlerimle dudaklarını çekip bırakıyor ufak ısırıklarla onu bağırtıyor dom onun gibi sert ve hızlıca emiyor ısırıyor onun bağırışları beni zevke getiriyor dahada hızlı şekilde yalıyor dom onu böyle devam ettikten orgazma ulaşmış ağzıma zevk sularını bırakmıştı yavaşça yukarı çıkıp göğüslerini emmeye başladım beni kendisine çekti dudaklarımız birleşti öpüşmeye başladık elini amıma değdirip okşamaya başladı ben dudaklarına yumulmuş bırakmıyordum bütün gün öylece devam ettik artık her istediğimizde beraber oluyoruz

26 Mart 2013 Salı

Songül İle Seks Hikayem - Sex Hikayem

Herkese iyi eğlenceler, ben, uzun boylu,iri vücutlu, esmer, zeytin gözlü 31 yaşında bir beyim. Size anlatacağım anı henüz bir hafta önce yaşandı. benim evli 24 yaşında bir kuzenim var, kocasıyla sık sık sorunlar yaşar ama bize kesinlikle anlatmazdı ama bizler bazen şahit olurduk kadının canına tak ettiğinden boşanmaya karar verdi. Boşanırken de beni şahit olarak gösterdi evet yalan değil ben çoğu kez tartışma durumlarının tam üstüne gelirdim. Neyse davayı açtık ve duruşma gününü beklemeye başladık ve bir süre sonra duruşma için tebliğ geldi ve gittik mahkeme salonuna vardığımızda adeta şok olmuştum elim ayağım birbirine dolaştı, çünkü tahminen 19-20 yaşlarında yeşil gözlü, minyon tipli,harika vücutlu kapalı bir bayanla göz göze geldim gerçekten bir ay parçası gibi, sanki özenle yapılmış bir tablo gibi duruyordu. gözlerimi ondan alamamıştım, o da bir müddet gözlerini gözlerimden çekmedi ve sonra tekrar önüne bakmaya başladı kuzenimde durumu birazda olsa fark etmişti ve bana imalı imalı gülümsedi. Bir kaç kaç kişiden sonra songül …. – rafet …. diye isimler okundu ve onunla birlikte zayıf, kirli sakallı ayakta zor duran 35-40 yaşlarında bir bey de girdi ve o an anladım ki onların da boşanma davaları vardı, ama neden? böyle bir kadını kim kıyıpta boşayabilirdi ki aklıma takılmıştı neyse onlardan sonra bizim isimlerimiz okunda ve bizde girdik yaklaşık 45 dk bizim duruşma sürdü ve çıktık.Ama benim aklım hep o kadındaydı çıkınca kuzenimin tel.çaldı arayan teyzem di ve sonra kuzenimle vedalaşıp ayrıldık saat 11:30 olmuştu haa bu arada ben güvenlik görevlisiyim o günde izin almıştım vaktim boldu yani evime giderken canım çay içmek istedi ve bir çay bahçesine doru yöneldim geldiğimde gözlerime inanamadım o bayan yalnız başına oturmuş çay içiyordu yanına yaklaşıp merhaba masanıza otursam sakıncası varmı diye sordum çünkü diğer masalar doluydu o da hayır oturabilirsiniz diye cevap verdi bende oturup bir çay istedim garsondan ve konuşmaya ilk ben başladım önce ismini sordum songül dedi -pardon biraz özel bir soru olacak ama merak ettim boşanma davanız mı var -evet ya siz, siz demi boşanıyorsunuz -hayır o bayan benim kuzenim kocasından boşanıyor ve bende şahit olarak ordaydım -pardon ben eşiniz sanmıştım -peki boşanma sebebi nedir? -beni nerdeyse hergün döver ve hakaret eder hayatımı zındana çevirdi,içki içmeden duramaz ne kadar söylediysem fayda etmedi aksine beni dövmeye kalkar -size nasıl kıyabilirki -neden şaşırdınız -yani siz çok efendi ağır başlı bir kadına benziyorsunuz ayrıca çok güzel ve çok tatlısınız dedim bunun üzerine yine o güzel gözlerini bana çevirip hafif bir gülümsemeyle -ne yapalım yanlış seçim keşke sizin gibi düşünse hayatında ondan hiç böyle sözler duymadım. yaklaşık 1 saat böyle kunuştuktan sonra ondan tel istedim ama vermedi beni tanımadığını o nedenle güvenemeyeceğini söyledi.

Arkadaşımın Annesiyle Yattım

Ben istabuldan 18 yasında bır gencımsıze ılk deneymımı anlatacagım okuldan bı kız arkadasımın annesı vardı cok samımıydık onlara mısafırlıge gıdıyordum kahvaltılar felan annesı cok dar gıyordu badıler uzun taytlar felan hep onu hayal edıyordum bırgun evlerıne gıttım ve evde sadece ovardı sotr ve badı gıymıstı ıcerı gırdım muahbet edıyoruk hemde o mutfakta ısını yapıyordu arkası bana donuktu artık dayanamadım arkasından yaklasıp kolarrının ustunden yakaladım ne yapıyorsun demeye kalmadan cekyata yatırdım agzını kapattım sakın bagırma dedım sortunu ındırdım hıc karsı cıkmıyorduamı hfıf kıllıydı belını kladırıp sıkımı amında gezdırmeye basladımkorkmus bır sekılde bana bakıyordu sıkım tas gıbı olmustu ılk seferde ıcınegırdım gıdıp gelıyordum sıkımı cıkarttım ve onu domalttım oda artık zevk almaya baslıyordu dolerımı got delıgıne bosalttım gotten sıkmememı soyledı ben onu dınlemedım yavasca gırmeye basladı acdan ınıltıler cıkartıyordu gıdıp geldıkten sonra ıcıne bosaldım sonra banyoya bırlıktegıttık ada artık brnı sevıyor ve hafta da bır sıkısıyoruz onu cok sevıyorum.

Olgun Nerminle Birlikte Oldum

merhaba benim adım serkan 18 yaşındayım 1.70 boyunda 65 kiloyum fazlada olmasa yakışıklıyım anlatacağım hikaye benim başımdan 1 ay önce geçti bizim bir bakkalımız var ve bende akşamları babama yardıma giderdim ve yine birgün yardıma gittim bakkalda dururken bi müşteri geldi 40 yaşlarında iri ve dik göğüslü çok ta acayip kalçaları olan bi müşteri mahalleye yeni geldiğini söyledi ve bir sigara istedi parasını verip gitti ve ben ongünden sonra hep onun saatlerin de dükkana gelir onu baştan aşağı süzerdim oda hep farklı elbiseler giyerdi sonra birgün yine dükkana geldi ve damacanayla su istediğini ama nasıl götüreceğini söyledi babamda serkan sen götür dedi işte beklediğim fırsat gelmişti hemen damacanayı yüklenip kadını takip ettim eve geldik ve ben çok yoruldum kadın teşekür etti ve gel biraz dinlen sonra gidersin dedi bende hemen kabul ettim içeriye geçtik adının nermin olduğunu ve yanlız yaşadığını söyledi sonra beklede çay içeriz dedi bende hemen kabul ettim sonra mutfağa gitti ve 2 dk. sonra beni çağırdı benden üsteki çaypaketini uzatmamı söyledi bende uzandım ve vücudum ona temas etti benim ki hemen taş gibi oldu sonra verdim ve içeriye geçtik ve muhabbet etmeye başladık sonra hava çok sıcak ben bi duşa gireyim gelecem dedi ve duşa girdi ben dururmuyum hemen anahtar deliğinden onu izlemeye başladım ve sikimi sıvazlamaya başladım sonra tam çıkacakken hemen içeriye geçtim sonra içeriye bi girdi altın da adeta patlıyacak gibi bir eşofman üstünde ise t-shirt vardı ve sütyen giymemişti memelerinin uçları belli oluyodu sonra bana kız arkadaşın varmı dedi bende yok dedim ve hiç milli oldunmu dedi bende utanarak olmadım dedi kıyamam sana dedi ve geldedi bu duş beni kesmedi beraber duş alalım dedi sonunda istediğim olmuştu hemen kabul etti ve banyoya gittik önümde soyundu bayılacak gibi oldum bana da soyun dedi bende hemen soyundum vaaaavvv dedi seninki anlaşılan çok azmış dedi ve birden yalamaya başladı bende o irigöğüslerini ellemeye başladım sonra elimi tutarak amına götürdü amı tertemiz traşlıydı ve alev alev yanıyordu yalamaya başladım ben yaladıkça o başımı aşağı bastırıyordu sonra yatak odasına gitti bana yat dedi ve üstünde zıplamaya başladı o zıpladık ça ben kendimden geçiyodum ve göğüslerine boşaldım 2 dk sonra oda bşaldı ve artık hergün sikişiyoruz.

Ayşe Ablayla Seks Hikayem

ßir gün kapıdan cıktım merdivenlerden inerken alt komsu selvihan abla ıle karsılastık gunaydın dedım oda bana gunaydın dedı beraber merdıvenlerden ınerken ondan okumak ıcın alacagım bır kıtap vardı onu vermek ıstedını soledı bende pkı tmm aksam gelınce alırım abla dedım sonra ayrıldık aksam saat 06:00 cıvarlarında ındım ve kapıyı caldım uzerınde ince bi dekolite altında ıse s-hırt vardı ıcerı gırermısın dedı bende olur tabı dedım ve ıcerı gırdık okul nasıldı bugun flan dedı bende gusel faln derken sohbet etmeye basladık havadan sudan ve s-hırtundan amını hıssettım ve benım kı sertlesmeye basladı elım ıle duzelttım ve hafıften gulumsedı bende utandım tabıkı halıyle ne oldu dedı bana bende yok bıse dedım ve tekrar guldu ben gelıorum dedı ve ayagı kalktı yururken kacasına baktım süper bir fizigi var kumral yesıl gozlu 1.70 1.80 boylarına flan ıcerı gıdıp ustunu deyıstırmıs dar bır kot gıymıs ve uzerındekı dekolıtesı duruodu ve dekolıtesınden goguslerını gore bılıo ve hıssede bılıordum ve goguslerıne bakarken bırden dekolıtesını kapattı elı ıle ve bana baktı. Bacak bacak ustune attı ve ben ıyıce tatmın oldum ve sordum esınız nerde dedım oda bugun mesayıye kalcakmıs dedı ve bana vaktın varmı deı bende tabı kıde dedım bana su perdlerı takmamda yardım edermısın dedı bugun cok yorgunum faln dedı bende tmm dedım perdeyı takmaya basladım ve elerım yoruldu ın sen dınlen dedı ben takım az dedı bende tmm dedım ben ındım merdıvene cıktı o dar pantulonundan amını hssede bılıordum hafısten arasına kacmıs ve ıcıne tanga gıymıs gozumle onun kalcasına bakarken ıcımden ona ellemek ve ona oksamak gelıordu ve tum cesaretımı topladım hafıften oksadım ve hıssetmedı sonra tekrar oksamaya basladım yıne hıssetmedı belkıde bılmıorum hıssedıoda olabılırdı ve ıkı elımle kalcasını oksamaya basladım ve arkasını dondu ne yapıorsun dedı bende cok guselsın supersın senın ıle olmak ıstıorum dedım oda hayır olmaz dedı bende lutfen 1 kere olsun kı dedım ve hemen goguslerını oksamaya basladım oda zevk almaya baladı sonra dudaklarına yapıstım sevısmeye basladık ve ıcım nasıl tıtrıor ellerımı kalcasına attım aradan amını oksuorum ve ıslaklık hhıssettım ıyıce zevke gelmıstı pantulonunu cıkardım ıcnde sıyah tangası vardı ve amını oksamya basladım hızlı bır sekılde ıyıce zevke geldı cıldırıodu ınlıyodu ve sonra benımkını cıkardım oda sıvazlamaya basladı amına surturuodu ve ben bosalacaktım neredeyse goguslerını yalamaya basladım sonra kanepeye yatırdım bacaklarını ayırdım basladım gıdıp gelmeye cıldırodu ınlıodu 10 15 kere gıtı geldım ve gobegıne bosaldım ve bana dedı gotten sık benı dedı ben hıc denemedım daha oncesınde pkı tmm olur dedım sokmaya calıstım bagırıordu ınlıyordu ve krem getırdı benım kıne surdu bende gotune surdum ve yavasca ıteledım zorda olsa gırdı 20 30 sefer gıttım ve gotune bosaldım cıkardım yalamaya basladı baya yaladı cıktık beraber bı dus aldık ve kıtabımı alıp evıme cıktım cok gusel bı gundu arada sırada ınıorum sıkısmesek bıle sevısıoruz oksuorum kalcalarını yalıorum goguslerını cok gusel oluyor sevıorum selvıhan ablamı bu hıkaye gercektır ve cok zevklıydı.

Dul Mineyle Yattım

Merhaba, ismim Mehmet, 26 yaşında, rüyalarını güzel kadınlar süsleyen, Yakısıklı bir delikanlıyım. O sabah uyandığımda aklımda kalan bir rüyanın olduğunu farkettim. Sanırım son rüyamdı, çünkü sikimin başı hala ıslaktı. Yan komşumuz Mine hanımdı rüyamda gördüğüm. Mine hanım 43 yaşında, balık etinde, gayet bakımlı, yalnız yaşayan dul bir kadın. Tam domaltıp sikmeye çalışırken uyandım. Önce götüne sokmaya çalıştım, sonrada amına. Fakat beceremedim, bir türlü girmedi içine, işte tam orda uyandım… Tatil günüydü, evde diğer arkadaşlarım yoktu. Gün boyu internette “Olgun kadınları domaltıp sikme sahnesi.” ararken aklıma bir şeytanlık geldi. Çamaşır makinesiyle ilgili bir soru sormak bahanesiyle eve davet ettim Mine hanımı. O’da kırmadı geldi sağolsun : Banyoya, makinenin yanına geldiğimizde problemin ne olduğunu sordu. Ben makinenin alt kapağını açarak “Galiba içinde bir şey var, ses yapıyor.” dedim. Mine hanım ses yapan şeyi bulmak için tam istediğim gibi domalıp eğildi. Sikim anında kazık gibi oldu. Artık hiç kimse mani olamazdı bana. Zaten incecik bir tayt vardı üstünde. Yavaş yavaş götüne sürtünmeye başladım. O ise anlamamazlıktan gelip birşeyler aramaya devam etti. Taytın üzerinden külodunu sikimle sağa sola çeviriyordum. Neredeyse taytını ve külodunu delip amına sokacaktım sikimi. Mine hanım birden sertçe dönmeye çalıştı. İzin vermedim, beline sarıldım ve sürtünmeye devam ettim. “Ne yapıyorsun?” dedi. “Emin değilim.” diye cevap verdim. Hiç birşey söylemedi ve bir tepkide bulunmadı. Kendisini serbest bıraktım, ne olacaksa olsun diye. Mine hanım döndü, kendisinin 43 yaşında olduğundan ve aramızdaki yaş farkından bahsetti. Bense ‘Bunun benim için sorun olmayacağını, onu kız arkadaşım olarak görebileceğimi’ söyledim. Mine hanım bir an sessiz kalınca, beline sarıldım. Boyu benden kısa olduğundan, kafasını kaldırarak gözümün içine bakıyordu. Dudaklarına yapıştım, dilini ağzımın içine aldım. Bir süre öpüşüp yiyiştikten sonra birbirimizi soymaya başladık. En son onun külodunu çıkarttım ve önümde domalttım. Birden rüyam aklıma geldi ve sikimi göt deliğine sürtmeye başladım. İlk başta ses çıkarmadı, fakat sikimi biraz bastırdığımda geri çekildi. Sokmayacaktım zaten, aynen rüyamdaki gibi. Sonra amına sürtmeye başladım sikimi. Kasıklarına bastırıyordum fakat amına sokmuyordum. Amı iyice sulanmıştı. Kendime doğru çevirdim, yere uzandım, 69 pozisyonunda üstüme çıkardım. Amını yalamaya başladım. O ise ilk başlarda benim sikimi yalamadı, fakat sonradan küçük iniltilerle birlikte, koca sikimi gırtlağına kadar ağzına almaya başladı. Ara sıra küçük diş darbeleri hissediyordum sikimde, bu da beni iyice azdırıyordu. Amını hızlı hızlı yalamaya devam ettim.